Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Ponedeljak 13.02.2012.
01:41
Beta, Danas A
Međunarodni civilni predstavnik na Kosovu Piter Fejt ocenio je da održavanje referenduma u opštinama na severu Kosova, zakazanog za 14. i 15. februar, nanosi štetu reputaciji Srbije i za cilj ima opstrukciju i provokaciju.
Ponedeljak 13.02.2012.02:55
Slazem se sa tobom Mogu misliti ,koliko se on zabrinuo za Srbe.......A Srbi sa KiM su primorani da uzmu dokumente da bi mogli da prezive ,jer su u GETU .Bodljikava zica na adm. granici ... Legnes da spavas kao gradjanin Srbije a probudis se kao novi gradjanin kvazi siptarsko albanske OUN nepriznate drzave..! I po njemu je to u redu jer se dogovorio sa Tadicem u cetri tacke ...pre bih rekao u 4 oka
Ponedeljak 13.02.2012.07:21
Šta je bre ti sad? REFERENDUM je REFERENDUM, jal ga imali Srbi na KosMetu ili Švajcarci... Bog ih dade lude i njihove dvostruke aršine!
Ponedeljak 13.02.2012.08:35
Sta lupas budaletino?Kakva suverena republika kosovo idi u svoju zemlju pa je deli.Nego tebe svrbi sto vam se planovi ne ostvaruju i da znas nece nikada.Blento probudi se ! Vidis da Srbi nece siptare i to je cinjenica a ne sto ti lupetas.
Ponedeljak 13.02.2012.08:57
Interesu je me dali će gosp.Koštunica podržati Referendum GRAĐANIMA iz Sandžaka i Vojvodine.
Ponedeljak 13.02.2012.10:48
Republika Kosovo i Piter Fejt a takodje i Srbija i Medjunarodna zajednica NIKADA nece videti da sever KiM pripada repulici kosovo ni Ahtisarijev plan na tom delu nikada nece biti upotrebljen.Sto se tice dokumenata pa i Siptari imaju sve Srpska dokumenta ali ne priznaju Srbiju.Mogu da pricaju svasta ali nista od toga.Pozdrav svim Srbima na severu KiM i poruka da izadju na referendum.
Ponedeljak 13.02.2012.11:40
Dragi@;Ima jedna izreka;ČIJA SU OVCA NJEGOVA JE LIVADA. Bez obzira šta mi mislimo u Srbiji,GRAĐANI su ravnopravni po svim TEMAMA.Ukoliko nekoliko opština raspiše referendum ,to DAJA PRAVO i drugim opštinama da i oni mogu isto to uraditi. Postavlja se pitanje ;-Preševska dolina,Sandžak,Okolina Zaječara i Vojvodina po Vama GRAĐANI tih sredina nemaju ISTA PRAVA KO SRBI SA SEVERA KOSOVA? Ovo se ne vodi nikud, mi u Srbiji treba da budemo složni i da podignemo životni standard na 1000 evra i GRAĐANI SRBIJE iz spomenutih OBLASTI sigurno će glasati za SRBIJU.
Ponedeljak 13.02.2012.11:57
nažalost srbija je puna onih koji su doveli razmišljanje na nivo sa kojeg ti stvari posmatraš zato nam i ide dobro.zamisli neko u teksasu samo pomisli na nezavisni teksas i dobije tri doživotne robije,zamisli bugarska riješi pitanje dva miliona turaka kako da nestanu i ona je u EU,zamisli hrvatska progna konstitutivni narod ne samo iz ustava nego i sa svoje teritorije i za nagradu ide u EU,zamisli srbija više od dvadeset godina radi protiv srpskog naroda i vrti se u krug jer sama smišlja probleme kada ih nema i daje prava onima koji ta prava nemaju nigdje na svijetu,pardon demokratskom svijetu.
Ponedeljak 13.02.2012.11:49
ako to kaže fejt ili bilo koje zapadno go..o onda je referendum koristan.
Ponedeljak 13.02.2012.16:56
ljubos-1@;Poštovani! Osnovna je kultura da prihvatimo i različita gledanja na neke stvari.Davanje etikete sa primitivnim rečima daje se slika prvenstveno o Vama.Ako ste analizirali popis o Srbiji videćete da u Srbiji živi nešto više od PET miliona SRBA i oko DVA miliona DRUGE NACIONALNOSTI(sem Kosova),ako ovome dodamo da PROSEČNA STAROSNA STRUKTURA BLIZU 45 godina stanje je više nego KATASTROFALNO. Srbiji je dosta ratova,svađe i mržnje.Potrebno je stvoriti što više prijatelja i to prvenstveno kod naših komšija. Nešto da Vas pitam ;Dali govorite jezik VAŠIH KOMŠIJA?;Albanski,Rumunski,Slovački ili Mađarski? Dali imate PRIJATELJE;Muslimane,Hrvate,Mađare,Rumune,Slovake? SUŽIVOT JE JEDINA OPCIJA.
Utorak 14.02.2012.01:04
sve je to lijepo samo ima i ona koga su zmije ujedale i guštera se boji,šta hoću da ti kažem sa ovim ko na svojoj koži nije osjetio nesreću od 91.g pa do dana današnjeg može da priča o suživotu kao što ti to tumačiš.srbija je sama sebi nametnula krivicu kao teret koji je pritiska i za to joj niko nije kriv.ja ipak tvrdim da je krivica srba manja od krivice slovenaca,hrvata,hrvata i srba muslimanske vjeroispovjesti(današnjih bošnjaka) .
Utorak 14.02.2012.09:33
@komarac;Poštovani! Prihvatam Vaše mišljenje ali ih NEDELIM.Činjenica da kraj devetnaestoga veka bio poguban za SRPSKI narod,međutim to nas ne opravdava da u svakom čoveku ko nije PRAVOSLAVAC gledamo ga kao neprijatelja.Ako ne prihvatamo ljude DRUGE VERE NIŠTA NAM DRUGO NE PREOSTAJE DA FORMIRAMO-OSNUJEMO"Beogradski pašaluk".Verujem da je ovo i za vas je TEŠKA GLUPOST. Kako ubediti SVET i naše komšije o našoj tragediji ako se ne družimo sa njima i ako sa njima ne vodimo razgovore kao sa PRIJATELJIMA.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)